söndag, augusti 12, 2007

Slutspurt på semestern!

Onsdag - middag som blev en seeeen kväll men mycket trevlig kväll med familjen Ericsson i Enebyberg!
Toppenkväll och barnen fann varandra direkt och syntes i princip inte till på hela kvällen trots att det blir sällan som vi ses.

Torsdag - Bilfärd hem, direkt efter frukost, sen kom familjen Nydén/Kollberg och det blev bad och lite villa sightseeing som inspiratin till husbygget deras nästa år.
Alltid lika trevligt att träffa Carin och gudbarnen och jag fick en fantastisk bukett som plockats i en blomstrande trädgård... hon har såååå gröna fingrar.Vi hade en helmysig eftermiddag.
Pyry var ute och spleade golf och det verkar gå väldigt bra för honom trots att han nästan inte spelat nåt alls...

Fredag - Dags att åka till Långshyttan på kalaset. Vi plockade upp "moster Emilia" och styrde bilen mot Dalarna.

Tyvärr regnade ganska så ordentligt.
Tältresning och sen var det dags att försöka bli torr och "piffa" till sig inför träff av nya bekantskaper och firandet av Göran.



Lördag - lite god frukost, sen en sväng till loppmarknaden och försöka attt fynda lite... Vidare mot Siljan och Rättvik för att träffa Olivias Gudfar Rickard. Ann-Mari, Pyrys guddotter Milla och lille Alexander.
Ett dopp i Siljan blev det för dom modiga.

På kvällen grillade Rickard för ett helt kompani och vi alla satt och njöt av den betagande kvällssolens nedgång bortanför Siljans horisont.



Söndag - frukost och sen var det dags att åka hem. Olivia skulle på kalas och vi andra behöver ladda inför jobbstart i morgon... Det var den semestern, men den har varit toppen, vi har fått en del gjort och även sett och fått uppleva en hel massa. Jag är nöjd.
Totalt antal besökare:
Besök denna månad:
Besök denna veckan:
Besök idag:
Besök online: