söndag, maj 04, 2008

Mingel kring växthuset

Ska det bli en tradition eller? Vaknade upp till en strålande morgon och det är ju nästan ett måste att vädretsmakter är med en när man ska sparka in våren.
Kl 15 droppade folket in och jag tror att vi blev hela 30personer,fastän att två par var bortresta och en familj backade ur i sista minuten. Vädret var helt ok och folk tog för sig av hemmagjorda pizzor, sallad och nåt att dricka till. Barnen lekte burken och grillade korv. Jag fick massor av fina presenter; en fågelskränmma, en fantastiskt fin ring av koda, vallmoplantor, ljushålare, presentkort på Relax, en Potatsiblomma, örter och trädgårdshandskar och en lite Jägermeister (Faith blev aldrig riktigt fast för den drycken på Åland), hoppas jag inte glömt nåt.
Framåt kvällen blev Johan och Janne så rastlösa eller inspirerade av att hjälpa Pyry att få ner vår gamla antenn så raskt åkte stegen upp och sen var två galen pannor på taket och antennen åkte ner. Ha, ha.. riktigt kul faktiskt. Något senare flyttade vi in under altanen och satte på infravärmen coh vid midnatt var det läggdags för oss och familjen Ericsson som sov över- det är tidig morgon som gäller imorgonbitti. Tack för en trevlig eftermiddag och kväll - bvad gjorde man utan alla fina vänner?



Totalt antal besökare:
Besök denna månad:
Besök denna veckan:
Besök idag:
Besök online: