torsdag, augusti 03, 2006

Höststorm - redan?

Men va det har blåst idag, tack och lov är det varma vindar! Inget regn bara storm så att blomkrukorna välter och går sönder. Jag har till och med fått kratta undan löv som trillar av träden. Lite tidigt känns det som men det är väl torkan som gör att de släpper taget redan nu. Får man lov att tycka att det känns lite skönt att det blev svalare nu framemot kvällskvisten, det är nästan så man längtar till att få ta fram de älskade raggsockorna igen. Nåväl hösten ska väl inte få komma riktigt än...

Vi hade besök av vänner som hux flux flyttade från Tyresö till Umeå, de bestämde sig snabbt när det kom ett jobberbjudande! Sålde hus, köpte nytt hus, fixade med flyttfirma och allt runtomkring. Va modigt! Vart skulle man flytta om man fick "an offer you can't refuse"?

Min syster Sofia reste hem till Malmö idag, det var kul att träffa henne, det blir ju inte så ofta. Hon längtar så efter att bilda familj, jag kommer själv ihåg hur jobbigt det var innan det blev ett faktum. Hela ens tid gick åt att fundera på detta. Vi håller tummarna för henne & Per, sen blir nästa problem avståndet till att få kunna vara barnvakt... dom får flytta norröver helt enkelt.

Sista semestervardagen imorgon...sen börjar jobbet på måndag. Det märks, det är mycket man ska hinna med nu på sluttampen, maken ska golfa, barnen vill fiska och själv vill jag läsa en härlig bok och fånga några sista semestersolstrålar, kanske jag hinner det i morgon bara solen skiner. Det känns lite vemodigt men samtidigt blir det skönt med lite strukturerade dagar.
Totalt antal besökare:
Besök denna månad:
Besök denna veckan:
Besök idag:
Besök online: