lördag, december 23, 2006

Stackars Sally

Våran Sally har troligtvis blivit rävbiten i svansen för en vecka sedan.
I tisdags var vi hos veterinären och visade upp ett stort fult sår på hennes svans. Nu har hon fått hålla sig innomhus, med rakad svans och strut runt halsen för att hon inte ska komma åt att slicka och en femdagars pencillin kur som tvingas ner som en pasta i halsen var morgon och kväll. Detta skulle sänka vem som helst självkänsla så även vår fina Sallys som hållit sig antingen ivrigt jamande vid altan dörren och vill ut eller ligger och trycker under någons säng, vilket hon aldrig annars gör.


Idag fick hon äntligen bege sig ut, vi plåstrade om såret och nu vill hon helst inte alls komma in igen för hon anar att det kan bli långa innomhuspass...
Livet är svårbegripligt och det är bäst att hålla sig i stillhet för alternativet... Sally Svanslös är inte en rolig tanke.

Imorgon är det Julafton
Vi åker till Västerås och firar med mamma, Sofia och Per och Emilia. Det ska bli lite trångt men trevligt och med all säkerhet massor av god mat och vem vet kanske vi har turen att få se en tomte också.
Så till er som varit duktiga och haft god framförhållning och skickat oss fina julhälsningar, tusen tack det värmer och vi måste beklämt medge att det lyckades vi inte med i år heller.
Men vi önskar alla en riktigt härlig julhelg, med god mat och härlig gemenskap.
Julhälsningar från mig och hela familjen till alla er som läser detta!
Totalt antal besökare:
Besök denna månad:
Besök denna veckan:
Besök idag:
Besök online: