torsdag, mars 15, 2007

Veckorna rasar fram

Just nu är tempot högt, men positivt högt (tror jag). Det är mycket nytt på jobbet, och massor att försöka att komma ihåg och hinna med så det blir korta luncher utan att lämna byggnaden... Inte sååå bra i långa loppet men vad gör man?
Idag har vi rensat bort och packat ner "vinter" och tagit fram "sommar" kollektionen på yrkeskläder sidan. Samtidigt blir det inventering så det tar sin lilla tid. Jag har skyltat lite kläder och det är ju en ny utmaning.
Fixat lite grunder/mallar för våra kommande erbjudanden och sen är det nya förslag ska spånas fram till diverse potentiella storkunds utmaningar, mer kan jag inte avslöja.

Pyry har fullt upp han med, vi går omlott om kvällarna och idag är första och enda kvällen denna veckan som vi är hemma tillsammans. Så har det sett ut de senaste tre veckorna. I helgen är han på Partikongress (spännande!).
Jag ska locka med barnen på lördag till Hagasalongens vårvisning i Solna; massor av konstnärer som ställer ut. Det var visst tokmycket folk förra helgen. På söndag är det fotbollscup i Upplans Väsby för Olivia, förhoppningsvis blir det 8.00- 13,40 i annat fall blir det 13.40- 19.40 och den tiden lockar betydligt mindre.
Totalt antal besökare:
Besök denna månad:
Besök denna veckan:
Besök idag:
Besök online: