måndag, maj 14, 2007

Helgen som var....


Tänk man räknar livet i helger, nästa helg ska vi och näst helg har vi.. men vad har vi nästa helg då?

Förra helgen var full rulle, igen.
Albin var bjuden på Klass 3 disco i Gröna Dalen skolan.Klassen där bjöd alla Bålstas treor. Super kul gjort och lite spännande minsann. Jag var med en stund och för 20kr fick de bulle, saft och kaka och popcorn i kaffefilter (smart va?) och disco, filmvisning, pingis och karaoke etc fanns att göra! Trevligt initiativ.
Sen kom syrran med tåget, vi åt lite räkor och lite grillat och tog det lugnt. Det kändes så skönt.
Lördag morgon var det upp ganska tidigt och Emilia och barnen tog tåget till Västerås för att gå på Barnens dag tillsammans med Mummi. Kvar på perrongen stog Pyry och vinkade av dem och i handen höll han deras övernattningsryggsäck... Men allt fixar sig ju ändå.
Pyry och jag åkte till Hässelby på lite öppet hus och träffade lille Jonatan 2 månader gammal, mysigt värre men man blir inte sugen på ett tredje barn. Men det är bäst att passa på och snusa lite på dem om man bara får.

Anna, Anders och lille Jonatan

Därefter drog vi vidare till Enebyberg där det vankades 40årsfest i den kyliga kvällen. Fint ordnat och god meze mat, Libanesisk skulle jag tro och ett femtiotal gäster som kommit för att hylla Helén på hennes 40årsdag. Kvällen hade konkurrens av kylan och Eurovisionsongcontest som dessvärre blev en flopp men tog säkert en ruskig fart efter det. Vi gjorde en sorti hemåt strax innan så hann vi precis se resultatet innan vi somnade, helt barnfria!

Vaknade sent, Pyry fixade en härlig brunch och efter att tvättmaskinen satt igång tog trädgårdsgöromålen över, vi samarbetade bra och kantgrävde kring vår häck. Vi "slapp" två fotbollscuper (Olivias och Albins) eftersom de inte var hemma och dessutom städar dag på Viby så det var verkligen en ynnest att vara i tvåsamhet trots att det kändes tomt att vara utan barn. Visst är man konstig.
Nåväl på eftermiddagen knuffade Emilia av dem från tåget och fortsatte själv mot Stockholm. Dom hade haft det super bra och från Emilia har jag hört att de varit såååå väluppfostrade! Japp det är mina ungar det!
Tack Mummi och Emilia för helgens insats, den var välkommen för alla, i vår familj.

Sen var helgen slut, men hoppsan, det är vi som har Flickor 98-99 fikabacken denna veckan, det var bara att ringa och lokalisera var backen fanns och sent på söndagen åka och hämta den för på måndag ska vi ha fika med, tisdag albins träning , onsdag fika till olivias träning och torsdag albins träning, vardagarna är bara fotbollsträning... man skulle tro att vi har blivande fotbollsproffs i familjen.

Totalt antal besökare:
Besök denna månad:
Besök denna veckan:
Besök idag:
Besök online: