söndag, januari 20, 2008

Inlagda Gurkspelen

i Västerås lördagen den 19/1 2008.
"Inlagda Gurkspelen som i helgen firar 9-år är en av landets största inomhustävlingar.Över 1000 deltagare gör drygt 2600 starter under de två dagar som tävlingen pågår. Allra flest är det på lördagen då de yngre från 8 till 13 år tävlar." Vill nån läsa mer, se resultaten så gå in på http://www.vfk.u.se/

Albins första Friidrottstävling! P 11 (Pojkar 11år)
Han började träna friidrott sent i höstas så det var en stor tävling att starta i som första tävling.

60m - 10.86
Placering: 25 av 27 startande
Detta var svårt, det är så mycket teknik med att komma iväg snabbt och så lite tid att göra det på. Här behövs starttekniksträning och kanske inköp av ett par spikskor!

Längd - 3.02 , 2.84 , 2.89
i de tre försöken (Albins PB personbästa är 3.05)
Placering: 23 av 36 startande, inte alls illa!

600m - 2.08.46
Placering: 10 av 19 startande.
Eftersom det var så många pojkar anmälda till 600m delades de upp i två start fält. Hade Albin fått starta i det första heatet hade hans tid räckt till en tredje placering i heatet, men nu fick han starta i det andra heatet och där det var många snabba men framförallt taktiska & rutinerade löpare. Här krävs lite finslipning på hur han ska lägga upp sitt lopp för kraft och ork att springa det har han vår son!
En jättelyckad tävling och Albin är sugen på fler tävlingar. Nu har vi ju lite insyn i hur man ska gå till väga så det ska bli kul för alla.
H E J A A L B I N ! ! !
Vi hade planerat att sova över i Mummis lägenhet men det blåste storm så vi var bara upp och vattnade och tog in posten sen åkte vi hem till vårt hus och våra katter.
Olivia gav mig en fint elefanthalsband och en välbehövlig fotmassage. Det känns att jag stått och gått i högklackade stövletter i tredagar...
To-Fr Pomotionexpo mässa i Jönköping och sen en heldag på friidrotten. Man börjat bli gammal!
Totalt antal besökare:
Besök denna månad:
Besök denna veckan:
Besök idag:
Besök online: