söndag, februari 10, 2008

Jag blir helt slut...

Upp tidigt i lördagsmorse, packa in alla i bilen och av bar det mot Oxelösund och häftiga Boda borg. http://www.bodaborg.se/Olivia önskade sig en familjedag/aktivitet i julklapp och nu var det så dags.

Väl där kom familjen Kollberg och familjen Ericsson upp så vi var ett helt gäng: 15 personer som delade upp oss i fyra lag. Varje lag ska samla stämpar som man finner i slutet av varje avklarad bana. Varje bana i sin tur innehåller tre rum som man ska lista ut vad det är man ska göra, göra det korrekt och naturligtvis inom en viss tid.
Klarar man det inte lyser en röd lampa och man får gå ut igen och börja från början. Får man grönt ljus kommar man vidare in till nästa rum/nästa uppdrag i banan och sista rummet har den åtråvärda stämpeln.

KL 13 var det avbrott för gemensam Tacobuffe med glass till efterrätt.
Vi alla tyckte att det var jätteskoj och våra barn var precis i den åldern att det funkade att köra mixade familjelag. Jag tyckte det var riktigt intressant att studera hur vi agerde ihop! Vem som gjorde vad..
Mest var där dock tonårsgäng och vuxna som gick i lag, där var ca 150 personer och det var entaka köer till några rum. Detta är ett kanonställe för företag och kompisgäng att testa. Alla och allt behövs: list, kraft, ork, tålamod och balans osv osv Här är bilder jag hittat på nätet

Sen drog vi vidare direkt till Västerås, där väntade Göran, Mummi, Sigge och Emilia och en fantastisk kiensisk nyårsmiddag som Emilia bjöd på. Kul att ses alla igen efter deras utlandsresor etc. Det var massor av små fina presenter till oss alla från Thailand och Emilia gav mig och mamma den eftertraktade krämen No7. Så nu ska man bli slät och vacker!
Vi såg första uttagningsomgången till Melodifestivalen och det var en sorglig omgång, hualigen. Pest eller kolera var det att väja mellan. Suck. Emilia och Sigge åkte vidare till Stockholm men vi andra sov över.

PS Vi fick ihop tre stämplar...

Totalt antal besökare:
Besök denna månad:
Besök denna veckan:
Besök idag:
Besök online: