söndag, februari 03, 2008

Uppdatering

Mamma och Göran är snart på hemväg ifrån Thailand, de har varit där i tre veckor och visst är man mer än lite avundsjuk på den resan... Det senaste rapporteringen var "skaldjursmiddag med vin för 300 kronor". Det ska bli kul att få höra vad de hittat på, vilka behandlingar mamma tagit osv. Ska inte glömma att tack för den superfina hemstickademössan som jag fått av henne. (Äntligen kom snön så att jag kunde ha den på mig.)

En granne har fått nytt jobb, GRATTIS för det. Spännande med nya utmaningar! Själv var jag ensam på jobbet Må-To och det gick riktigt bra och var skönt på ett positivt sätt.
En annan granne har på tok för mycket jobb: 70 övertidstimmar i januari!! Det är ohållbart- hälsan är viktigare men det är svårt att låta bli att kämpa och försöka hålla näsan över vattenytan. Ta det försiktigt - var rädd om dig!
En annan granne har utökat sin familj; man, två barn, två katter (och en låne kattunge), två hundar, fiskar och nu en häst lägg där till lärarstudier och en massa fritidsaktiviteter, träningspass och ett socialt aktivt liv hur många timmar har dom på sina dygn?
Totalt antal besökare:
Besök denna månad:
Besök denna veckan:
Besök idag:
Besök online: