onsdag, mars 11, 2009

Grabbresa - en höjdare för dom

26-26/3 åker Pyry, Johan, Jesper och Mange till Tandådalen för lite skidåkning - det blir nog en höjdar helg. Vet att Pyry verkligen behöver det: det har varit långa dagar, många kvälls- och helgmöten på sistone så att ladda lite batterier behöver de säkert alla fyra. 
Undrar just vart jag ska åka som kompensation... hmm alla förslag emottages tacksamt ha, ha!

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

du kan fara söderöver och möta våren... kom o hälsa på! Kom i början/mitten på maj när boket börjar slå ut och är som vackrast med sin skira grönska. Vandring i skogen på Hallandsåsen, i Snapphanebygd kan erbjudas, märkliga klippformationer vid Hovs Hallar eller en tripp till Hallands Väderö kanske, eller varför inte till det mångomtalade GeKå's i Ullared.... Välkommen!

16:46  
Anonymous Anonym said...

PS: har kollat mitt schema och jag är ledig hela Kristi Himmelsfärdshelgen, så om du känner för att möta våren i södra Halland/Nordvästra Skåne då så är du välkommen!

19:44  
Blogger Christine said...

Låter lockande, tack för erbjudandet. Tror dock att Kalleflygare helg är friidrottsträningsläger helg, det ringer en klocka nånstans... och med makens agenda så hade man önskat att det var upplagt som ett arbetsschema, då hade man ju kunnat planera :-S men så har vi det inte... men, men det är långt till Kalle Flygare än...

21:39  

Skicka en kommentar

<< Home

Totalt antal besökare:
Besök denna månad:
Besök denna veckan:
Besök idag:
Besök online: