söndag, augusti 20, 2006

KALAShelg för hela slanten!


Olivia hade tjejmiddag för fyra små damer i fredags, full rulle med lekar, poolbad och pärlpåsejakt!
I går var det Håbofestdag, den började med Godisjoggen på morgonen, Albin var supersnabb trots att han fick känna lite väl närgånget på den nya allvädersbanan efter en knuff i starten. Olivia sprang med kompisen Malin och de gjorde också en toppenbra insats.
Därefter hann vi in en sväng på Kommunhuset där man öppnat dörrarna för ett smakprov från alla utställare inför Konstrundan i Håbo, som pågår under nästa helg. En hel del intressanta kreationer fanns där och eftersom jag inte själv ställer ut detta året så hoppas jag hinna med att besöka några andra utställare nästa helg.
Sen vandrade vi vidare bland olika stånd, hann se The Poodles uppträda, Tessan & Johan mfl i buggruppen Klacken uppträda, vi hann besöka Företagsparken samt naturligtvis Valstugorna, där Pyry huserar.
Därefter var vi bjudna till Konfirmationskalas hos Martin, där var en härlig blandning av både Finska, Tyska och Svenska under eftermiddagen och kvällen naturligtvis blandat med god mat och dryck. Det är härligt med bra grannar!
IDAG FYLLER VÅR FLICKA ÅR!

Stort Grattis, Pussar och Kramar från familjen!
Totalt antal besökare:
Besök denna månad:
Besök denna veckan:
Besök idag:
Besök online: